2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Hétszázezer kiadvány segíti a diákok pénzügyi nevelését az új tanévben

Hirdetés

Hétszázezer kiadvány segíti a diákok pénzügyi nevelését az új tanévben

A pénteken kezdődő tanév egyik újdonsága, hogy 8. és 12. évfolyamokon az Állampolgári ismeretek önálló tantárgy lett, és a praktikus pénzügyi ismeretek ennek a kerettantervében jelennek meg. A Pénziránytű Alapítvány olyan munkafüzeteket készített, amelyek az állampolgári ismeretek tankönyvek pénzügyi fejezeteinek elsajátítását és az érettségire való felkészülést is segítik. A munkafüzetek a kiterjesztett valóság élményével támogatják a digitális tudásszerzési lehetőségeket is.

Az általános iskolásoknak szóló Küldetések a pénz világában, valamint a középiskolások pénzügyi nevelését segítő Iránytű a pénzügyekhez tankönyvek idén is látványos kiterjesztett valóság megoldásokkal, összesen 45.000 példányban kerülnek az iskolatáskákba a legújabb jogszabályi változások szerint frissített multimédiás tartalommal. A középiskolai tankönyvet e-learning tananyag is támogatja.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230830-diak-penzugyi-neveles-tanev.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

A 31 éves Chloe Mickelborough azt állítja, hogy a Stella McCartney olaszországi bemutatótermében történt esése következtében …