2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kisorsolták a főpolgármester-jelöltek szavazólapi sorrendjét

Hirdetés

Kisorsolták a főpolgármester-jelöltek szavazólapi sorrendjét

Ahogyan arról az Index is beszámolt, a főpolgármester-jelöltek hétfő délután 16 óráig adhatták le összegyűjtött ajánlásaikat – legalább ötezret – az FVB-nél, ezt öten tették meg. A testületnek a jelöltbejelentési határidőt követően ki kellett sorsolnia a bejelentett jelöltek sorrendjét.

Az FVB már korábban nyilvántartásba vette Szentkirályi Alexandrát (Fidesz-KDNP), hétfői ülésén pedig döntött Grundtner András (Mi Hazánk Mozgalom), Karácsony Gergely (a Párbeszéd – a Zöldek Pártja, a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt közös jelöltje), valamint Vitézy Dávid (a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület és az LMP – Magyarország Zöld Pártja közös jelöltje) nyilvántartásba vételéről, mivel a jelöltek megfeleltek a jelöltállítás feltételének.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/06/valasztas-budapest-fopolgarmester-szavazolap-sorrend-fovarosi-valasztasi-bizottsag/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vitézy Dávid: Már egy hónapja épül a kampányzebra az Astorián

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy új, jelzőlámpás gyalogátkelő létesül az Astoriánál, a Rákóczi úton, …