2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Schadl–Völner-per: egy volt minisztert is meghallgatnak az ügyben

Hirdetés

Schadl–Völner-per: egy volt minisztert is meghallgatnak az ügyben

A múlt héten két alkalommal is Schadl György egykori bizalmasát, S. Tímeát hallgatta meg a bíróság, illetve neki tehette fel kérdéseit a végrehajtói kar egykori elnöke. A keddi tárgyalási napon S. Tímeának szegezhette kérdéseit és észrevételeit az ügy elsőrendű vádlottja, Schadl György.

A végrehajtói kar volt elnökének megszólalásából kiderült, hogy nem tudott a minisztériumnál érdeklődni a nő e-kártyájának ügyében, mivel abban nem ők az illetékesek, hanem a kártyát üzemeltető céggel beszélt. Többször is kiemelte, hogy ő csupán mentorált egyes végrehajtókat, valakinek kölcsönt adott, míg mással hosszabb távú együttműködést beszéltek meg. Csütörtökön S. Tímea több ponton is cáfolta F. Vivien állításait, majd egy baráti párbeszéddel zárult a meghallgatása. 

F. Vivient a múlt héten nem tudta idézni a bíróság, hogy folytatólagosan feltehesse kérdéseit számára Schadl György, mert időközben a koronatanú lebetegedett. A mai napon Tóth Erzsébet bírónő jelezte, hogy mostanra sem javult F. állapota, várhatóan november közepén tudják folytatni az ő meghallgatását.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/11/02/schadl-gyorgy-volner-pal-korrupcio-fovarosi-torvenyszek-hivatali-vesztegetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem 100 ezer külföldi él jelenleg Budapesten

A KSH adataiból kiderült, hogy a Budapesten élő legnagyobb külföldi csoport a kínai, akiknek a …