2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A magyar Chameleon immár Kanadában is felfedte színét

A magyar Chameleon immár Kanadában is felfedte színét

Megállapodást kötött a Chameleon Smart Home Nyrt., a vezető magyar okosotthon-startup és az UpHome Canada Ltd., amely keretében a kanadai vállalat kizárólagos jogot kapott a Chameleon Smart Home rendszereinek forgalmazására Kanadában és az észak-amerikai piacon. A tőzsdei okosotthoncég ezzel erősíti kanadai pozícióját.

Szarvas Péter alapító, a Chameleon igazgatótanácsa elnökének tájékoztatása szerint a disztribúciós megállapodás megkötését megelőzően, 2022 őszén végrehajtott tőkeemelés keretében a cég 2 millió kanadai dollár (507,6 millió forint) értékű tőkebefektetést kapott.

A Chameleon Smart Home Nyrt. társasházak számára készült, saját fejlesztésű, UpHome nevű hardver- és szoftverrendszerét a kanadai partner disztribúciós hálózatán keresztül széles felhasználói kör ismerheti meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/05/30/chameleon-okosotthon-smart-home-kanada/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

„Mi, az Andrada tulajdonosai és vezetése, teljes mértékben értjük és komolyan vesszük az akkumulátor-újrahasznosítási technológiák keltette …