2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / „Ti büdös disznók!” – kemény támadás érte az orosz hadvezetést

„Ti büdös disznók!” – kemény támadás érte az orosz hadvezetést

Május 30-án hajnalban több tucat drón (egyesek jelentések szerint 25, mások szerint 32) támadta meg Moszkvát, az akció következtében két toronyház is megrongálódott. A hírek szerint a drónok többségét az orosz főváros felé közeledve lőtték le. Az oroszok szerint az ukránok hajtották végre az akciót, utóbbiak viszont ezt tagadják.

A Wagner-csoport vezére, Jevgenyij Prigozsin arra használta fel az incidenst, hogy – az utóbbi hónapokhoz hasonlóan – ismét az orosz hadvezetést kritizálja egy hangfelvételen. Mint mondta, követte az eseményeket, és nagyon aggasztja, ami történt. Ezután egy indulatos tirádát intézett Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterhez, valamint Valerij Geraszimov vezérkari főnökhöz.

A német Bild <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/30/haboru-oroszorszag-ukrajna-jevgenyij-prigozsin-wagner-csoport-orosz-hadvezetes-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

25 éven át tartották fogva egy romos szobában a nőt, most fél, ha meglát egy embert

A nőt egy törmelékkel és szeméttel teli szobában tartották fogva, élelmet pedig egy ablakon keresztül …