2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Egy év alatt 300 millió dolláros profitot húzott az OnlyFans tulajdonosa a platformból

Hirdetés

Egy év alatt 300 millió dolláros profitot húzott az OnlyFans tulajdonosa a platformból

Közel százmilló dollárral nagyobb volt az OnlyFans bevétele az elmúlt egy évben az azt megelőzöhöz képest, az adózás előtti eredményük ugyanis 525 millió dollár volt, miközben tavaly augusztusban 432 millió dollárt mutatott a mérlegük – írja a BBC. A vállalat tulajdonosa, az ukrán-amerikai Leonyid Radvinszkij ezzel több mint 300 millió dolláros osztalékot vett ki, becsült vagyona így már meghaladja a kétmilliárd dollárt. Radvinszkij korábbi cégeinek tevékenysége is a pornóiparhoz kapcsolódott, a kilencvenes évek végén alapított Cybertania pornóoldalak jelszavaival kereskedett, de az üzletembernek volt olyan vállalata is, amelyik webkamerás szolgáltatást nyújtott.

Nem csak a cég bevétele, az oldal felhasználóinak száma is nagyot ugrott az elmúlt egy évben: a tartalomgyártók száma 47 százalékos növekedéssel majdnem elérte a 3,2 millió főt. Bár csekélyebb mértékben, de a regisztrált – tartalmat nem gyártó – felhasználók is többen lettek, az elmúlt egy év 27 százalékos ugrást hozott, ami közel 239 millió főt jelent.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230828_Egy_ev_alatt_300_millio_dollaros_profitot_huzott_az_OnlyFans_tulajdonosa_a_platformbol#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

2024-ben is elérhető lesz a Széchenyi Kártya Program a kkv-k számára, a feltételek sem változnak

Továbbra is változatlan feltételek mellett lesznek elérhetők a kis- és középvállalkozások számára a Széchenyi Kártya …