2024. szeptember 19., csütörtökMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Richard Gere Julia Robertsről: Semmi kémia nem volt köztünk a Micsoda nő!-ben

Hirdetés

Richard Gere Julia Robertsről: Semmi kémia nem volt köztünk a Micsoda nő!-ben

Richard Gere a Micsoda nő!-ben nyújtott alakításának köszönheti, hogy Hollywood egyik vezető szívtiprója lett. A sztár vasárnap a 81. Velencei Filmfesztivál mesterkurzusán beszélt a mozi művészetéről és mesterségéről, többek között a színészi játékról, forgatókönyvírásról, világításról és a szinkronról. A beszélgetés indításaként elhangzott, hogy Gere szombaton ünnepelte 75. születésnapját, így a tömeg „Boldog születésnapot!” ujjongással fogadta, ő pedig kötelességtudóan köszönetet mondott mindenkinek – írta meg a The Hollywood Reporter.

A mesterkurzus abszolút személyesre sikerült, a színésznek bemutattak egy klipet első filmszerepéből, a Mennyei napok (1978) című filmből, amely elmondása szerint teljesen meghatotta. Gyorsan rámutatott Homer nevű fiára, megkérte, hogy álljon fel, majd így szólt:

Azt hiszem, csak egy kicsit vagyok idősebb nála a Mennyei napokban, és ő is most kezdi színészi pályafutását. Nagyon tehetséges. Igazán jó.

Hirdetés

De a Venezia Teniszklubban a leghangosabb ovációt – és néhány ájulást – az 1990-es sláger romkom, a Micsoda nő! egyik jelenete zsebelte be, ahol Gere karaktere, Edward, egy gazdag üzletember a zongorán játszik, amikor a szexmunkás Vivian (Julia Roberts) belép a terembe. Fülledt interakció következik, amelyben Edward levetkőzteti Viviant, és a zongora tetejére ülteti, majd végigtapogatja a mellkasát.

Nem tudott aludni, lett belőle egy jelenet

„Semmi kémia nem volt köztünk” – jelenti ki ekkor szarkasztikusan a színész, erre a közönség nevetésben tört ki. „Régóta nem láttam ezt. Ez egy szexi jelenet.” Gere utána elmondta, hogy ettől függetlenül úgy gondolja, karaktere nem volt túl kidolgozott.

A karakter alapvetően egy öltöny és egy jó […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/09/03/richard-gere-julia-roberts-kemia-film-sztar-siker-szinesz-szineszno-velencei-filmfesztival/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kell-e legalizálni Magyarországon a marihuánát?

Sikeres tudósok, influenszerek, művészek és frissen megválasztott polgármesterek is összecsapnak a tizedik Brain Baron a …