2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Prada vezetője megmentette szülővárosa nevezetességét

Hirdetés

A Prada vezetője megmentette szülővárosa nevezetességét

Nagy múltú újságosbódét vásárolt szülővárosában, a toszkánai Arezzóban a milánói Prada divatház vezetője, Patrizio Bertelli, megmentve azt a közelgő bezárástól – számolt be a Corriere della Sera című olasz napilap szerdán.

Médiaértesülések szerint Bertelli százezer eurót (37 millió forint) fizetett a belvárosi Piazza San Jacopón található kioszkért, amely 1947-ben nyílt meg, és a város egyik nevezetességévé vált.

Hirdetés

Az újságosbódét a helyi polgárok találkozóhelyének tekintik. A kioszkot eddigi tulajdonosa, a kilencvenéves Piero Scartoni és lánya működtette. Scartoni most már nyugdíjba vonulna, de közben szerette volna, ha a napilapok iránti kereslet megcsappanása ellenére az új tulajdonos nem zárná be a standot – írja az MTI. Ezt Bertelli meg is ígérte. A kioszk szeptembertől fiatalabb üzemeltetővel fog működni.

Bertelli, aki a Forbes szerint Olaszország tíz […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/10/prada-arrezo-ujsagosbode-vasarlas-euro-patrizio-bertolli/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Agresszív gólya tartja rettegésben egy szlovákiai falu lakóit

A természetvédők azzal magyarázzák a gólya támadásokat, hogy az állat a kocsik üvegén és karosszériáján …