2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Újabb neves újságíró hagyja ott a 444-et

Újabb neves újságíró hagyja ott a 444-et

Miklósi Gábor korábban 12 éven át dolgozott a régi Indexnél, ahol egy időben főszerkesztő-helyettes is volt. 2020 őszén azután igazolt a 444.hu-hoz, miután Dull Szabolcs kirúgása miatt szinte a teljes indexes szerkesztőség felállt.

A távozását a Média1 kérdésére Kardos Gábor, a lapot kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója is megerősítette. Úgy fogalmazott:

Miklósi „úgy döntött, hogy él egy kínálkozó lehetőséggel, és más profilú kiadványnál folytatja”. Kardos ugyanakkor azt is határozottan állította, hogy „eredményesen” dolgoznak a 444.hu szerkesztőségének megerősítésén.

Ahogy korábban megírtuk, a lap egy középvezetői szinten lévő munkatársával szemben súlyos vádak fogalmazódtak meg elfogadhatatlannak nevezett magatartása miatt.

Kardos Gábor az ügy nyilvánosságra kerülése után az állította, hogy külső szakértők vizsgálták ki az ügyet, és bár nem állapítottak meg zaklatást, hibákat feltártak, ezért „átszervezést hajtottak végre”. Arról ugyanakkor továbbra sincs hír, hogy a több újságíró által is problémásnak tartott középvezető távozott volna.

Ezzel azonban úgy tűnik, többen nem voltak elégedettek, az elmúlt hónapokban távozott a laptól:

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230802_Ujabb_neves_ujsagiro_hagyja_ott_a_444et_Miklosi_Gabor_tavozas_444es_bullying_ugy#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Rozsdás fűrész, véres padló, csülök a partvisok között – videón az újabb magyar horrorvágóhíd

Rozsdás fűrész, véres padló, csülök a partvisok között – videón az újabb magyar horrorvágóhíd

A helyszíni ellenőrzés során talált súlyos higiéniai problémák miatt azonnali hatállyal felfüggesztették egy Csongrád-Csanád vármegyei …