2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Új arca van az NBA-nek, ezeket a Farkasokat komolyan kell venni

Hirdetés

Új arca van az NBA-nek, ezeket a Farkasokat komolyan kell venni

Sokan úgy voltak vele az NBA rájátszása előtt, hogy bajnokesélyes a toronymagasan legjobb alapszakaszt produkáló Boston Celtics, a címvédő, Nikola Jokiccsal felszerelt Denver Nuggets, a nyugati rangelső Oklahoma City Thunder, de még a remekül hajrázó Los Angeles Lakerst is emlegették lehetséges végső győztesként, csak éppen a Minnesota Timberwolvest nem. 

Az északi végekről érkező csapat csupán harmadik helyen végzett Nyugaton, és az első körben sok szakértő esélyesebbnek tartotta a továbbjutásra a nagy hármassal (Kevin Durant, Devin Booker, Bradley Beal) felálló Phoenixet. Aztán most, három meccsel a háta mögött úgy vezet 3:0-ra a négy nyerésig tartó sorozatban, hogy az összesített pontkülönbség 54…

Szombat hajnalban a Suns hazai pályán sem tudta megszorítani a Farkasokat, akik a csodálatos 22 éves zseni, Anthony Edwards 36 pontjának köszönhetően végig uralták a meccset. Edwardst sokan az NBA új arcának tartják – a pályafutása alkonyához érkező LeBron James és Steph Curry után. 

HE’S UNSTOPPABLE. ???? pic.twitter.com/twxsbcJdq4

Hirdetés

— Minnesota Timberwolves (@Timberwolves) April 27, 2024

Tényleg megállíthatatlan…

Indianapolisban megint nem tudott játszani a Milwaukee Bucks csapatában a sérült Jannisz Antetokounmpo, ki is kaptak a „sörösök”. Igaz, csak hosszabbításban, de akkor is. Khris Middleton heroikus 42 pontja sem segített a Bucks csapatán. Ezzel 2:1-re vezet a Pacers. A győzelmet jelentő kosár 118–118 után Tyrese Haliburton műve volt:

HE’S UNSTOPPABLE. ???? pic.twitter.com/twxsbcJdq4

— Minnesota Timberwolves (@Timberwolves) April 27, 2024

Ezt a dobásfajtát hívják floaternek, ha valaki nem tudná… Kevesen tudják, de Haliburton ezen kevesek közé tartozik.

Végül a Dallas is előnybe került a Clippers ellen, pedig Luka Doncic önmagához képest közepesen játszott. De segített Kyrie Irving, továbbá a gyilkos védekezés, ami pedig eddig nem volt jellemző a Mavericksre. És az sem ártott, hogy a Clippers két szupersztárja, Kawhi Leonard és Paul George együttvéve 16 pontot tudott kiszenvedni magából. 

Daniel Gafford hatalmas blokkja George zsákolási kísérleténél minden pénzt megért:

That’s a grown-man BL????CK <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2024/04/27/uj-arca-van-az-nba-nek-ezeket-a-farkasokat-komolyan-kell-venni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …