2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A magyar válogatott huszonnyolc játékossal a keretében kezdi meg a felkészülést

Hirdetés

A magyar válogatott huszonnyolc játékossal a keretében kezdi meg a felkészülést

A szövetség honlapjának közlése szerint az első hétre meghívottak névsorában három kapus, tíz hátvéd és tizenöt csatár szerepel. Akinek a klubja még érintett a bajnoki rájátszásban, az később csatlakozik a válogatotthoz.

A nemzeti együttes jövő hétfőtől szerdáig a Tüskecsarnokban gyakorol, majd csütörtökön elutazik a lengyelországi Krynicába, ahol pénteken és szombaton felkészülési meccset játszik a házigazdával. A munka április 16-án, kedden folytatódik Székesfehérváron. Az újabb edzések után április 19-én és 20-án Norvégiával találkoznak a magyarok a székesfehérvári Alba Aréna hivatalos megnyitóján.

Sofron István

Sofron István

Hirdetés

Fotó: Getty Images

A magyar csapat április 22-én utazik el Bolzanóba, és még egy meccset játszik a vb rajtja előtt: 23-án, kedden este Meranóban az olasz együttes ellen lép jégre a főpróbán.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/jegkorong/2024/04/02/magyar-jegkorong-valogatott-divizio-i-a-bolzano-felkeszules/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …