2024. szeptember 16., hétfőMa Edit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.16. Edit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megvalósulhat Orlando Bloom rajongóinak dédelgetett álma

Hirdetés

Megvalósulhat Orlando Bloom rajongóinak dédelgetett álma

Nem sokkal azután, hogy Ian McKellen érdeklődését fejezte ki az új A Gyűrűk Ura film után, Orlando Bloom is elárulta, hogy Peter Jackson, a trilógia rendezőjének hívására szívesen visszatérne-e Legolas szerepében. A várhatóan 2026-ban érkező The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum Gollam karakterét állítaná a középpontba.

Mint arról beszámoltunk, a jelenleg forgatókönyv-fejlesztés állapotában lévő új A Gyűrűk Ura-filmnek Peter Jackson lesz a producere, Andy Serkis pedig a rendezője. Peter Jackson az eredeti trilógia rendezője, producere és forgatókönyvírója, Andy Serkis pedig az egyik főszereplőt, Gollamot játszotta a trilógiában. Most az is kiderült, hogy Orlando Bloom is visszatérne az új filmbe, mely a tervek szerint egy új, élő szereplős A Gyűrűk Ura-sorozat kezdete lenne. 

Andy Serkis Gollam szerepében

Andy Serkis Gollam szerepében

Hirdetés

Fotó: port.hu

„Ha Peter Jackson azt mondja, hogy ugorj, akkor én csak visszakérdezek, hogy milyen magasra. Ő indította el a karrieremet. Nagyon varázslatos időszaka volt az életemnek, egyike azoknak a dolgoknak, amikből nem született hátrányom” – válaszolta Orlando Bloom a Variety kérdésére. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/09/07/orlando-bloom-gyuruk-ura-legolas-andy-serkis-peter-jackson-visszateres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kertelt, megnevezte édesapja gyilkosait, akik mind vezető politikusok

Ki ne szeretné a francia irodalmat? Na ugye. Már csak e miatt a szeretet miatt …