2024. szeptember 16., hétfőMa Edit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.16. Edit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ezen a hétvégén is izgalmas programokkal várja az érdeklődöket Budapest

Hirdetés

Ezen a hétvégén is izgalmas programokkal várja az érdeklődöket Budapest

Június 1., szombat

Typo Showroom Summer Sale

A Typo Showroom páros lábbal rúgja rá a nyárra az ajtót az idei Summer Sale hétvégén, május 31-én és június 1-jén. Minden eddiginél több ruhát értékelnek majd le, hogy méltóképpen búcsúzzunk a tavasztól, a nyarat pedig már most ünnepeljük, mert a leértékelt darabok között bőven találunk majd olyat, ami jól jöhet a forró hónapok alatt. Több ezer pre-loved kincs közül válogathatunk az extra állványokon és az 1000-2000-3000 forintos dobozokban, arról pedig mindkét nap gondoskodni fognak, hogy az újonnan érkezők is friss áruval találkozzanak, így folyamatosan újratöltik a kínálatot.

Nyitás mindkét nap 11-kor, pénteken a városszerte népszerű Kozmosz Atlasz bulik oszlopos tagja, Solar Things zenél majd, szombaton pedig Vedat Akdağ bizonyítja ismét, hogy nála jobban senki sem tud zárni egy szombat estét! Természetesen ezúttal is vodka szódával és fröccsel, valamint minden vásárlás mellé tombolával dobják fel a hangulatot, amivel mindkét nap egy szerencsés vásárló visszanyerheti a vásárlása árát.

Hirdetés

VII. Figura és JátékFeszt

Június 1-én hetedszer rendezik meg a Figura és JátékFesztet, a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban. A rendezvényen szeretettel várnak mindenkit, aki gyűjti, keresi, kedveli a játékokat, legyen az gyermek vagy gyermeklelkű felnőtt. A rendezvényen 32 árus lesz jelen, akiknél Star Wars, Marvel, DC és egyéb figurák, kisautók, gyűjtői cuccok, printek és még sok más izgalmas tárgy megvásárolható. Az eseményen a vásárlás mellett más programok is várnak: lesz többek között videojátéksarok, legósarok, jelmezesek és még meglepetés is.

Nyári Pagonyfeszt a Dürer Kertben

Szombaton újra Pagonyfeszt a Dürer Kertben, ahol változatos gyerekprogramokkal várja a kiadó a családokat.
A hatalmas szabadtéri helyszínen 10 és 14 óra között bemutatkoznak a Pagony Kiadó legújabb könyvei és társasjátékai, izgalmas, interaktív előadások, koncert, színpadi és egyéb változatos programok, kézműveskedés váltják egymást. Ott lesz az Eszter-lánc mesezenekar, a Budapest Bábszínház, a Kulcsár Noémi Tellabor, a Kockabarátok és természetesen a Pagony szerzői és illusztrátorai!

Bruce Dickinson (UK), special guest: Divided

Bruce Dickinson neve leginkább az Iron Maiden énekeseként vált ismertté, de emellett igazi multitálentum: író, pilóta, műsorvezető, sörfőző, üzletember, sportoló, spoken world előadó, forgatókönyvíró és szólóban is sikeres énekes. Többször is láthattuk az Iron Maidennel Magyarországon, utoljára 2022-ben, négy évvel ezelőtt pedig stand up comedy-vel is felérő, óriási sikerű one man show-jával járt itt. Most ismét szólóelőadóként, saját dalaival érkezik Budapestre, június elsején, a Barba Negraba.

Június 2., vasárnap

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/30/programajanlo-budapest-hetvege-fesztival/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kertelt, megnevezte édesapja gyilkosait, akik mind vezető politikusok

Ki ne szeretné a francia irodalmat? Na ugye. Már csak e miatt a szeretet miatt …