2024. szeptember 16., hétfőMa Edit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.16. Edit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egy halott gyilkos is felbukkan a pankrációs dokumentumsorozatban

Hirdetés

Egy halott gyilkos is felbukkan a pankrációs dokumentumsorozatban

Megérkezett a várva várt Netflix dokumentumsorozat első előzetese, amely a WWE egykori tulajdonosa, Vince McMahon életét mutatja be, találóan Mr. McMahon címmel.

A körülbelül kétperces kedvcsináló vegyes reakciót váltott ki a rajongókból.

Hirdetés

A hat epizódból álló sorozat, amelynek premierje szeptember 25-én lesz a platformon, egyszerre foglalkozik McMahon felemelkedésével és bukásával a WWE vezetőjeként, valamint a nevéhez fűződő legnagyobb botrányokat és vádakat is kiteregeti.

Valójában ki ez az ember?

McMahon januárban mondott le az általa 1982 óta vezetett cégről, miután egy korábbi alkalmazottja, Janel Grant pert indított ellene szexuális zaklatás és embercsempészet állítólagos bűncselekményei miatt, amit a „pankrátorpápa” határozottan tagad.

A vádak szerepelnek a trailerben is, de csak röviden, láthatjuk McMahon felbukkanását a televízióban és az egyéb vitatott helyzeteket, mint például a szteroidokkal való visszaélés esetét és Chris Benoit halálát. 

A 79 éves McMahon ezzel a szöveggel nyitja az előzetest:

Az emberek azon tűnődtek, ki is vagyok valójában. Az az imidzsem, hogy rosszfiú vagyok. De engem senki sem ismer igazán.

McMahon egyike annak a rengeteg arcnak, akik megszólalnak és felbukkannak a sorozatban, amely  több mint 200 órányi felvételt tár majd elénk. Az előzetessel kapcsolatos eddigi reakciók elég vegyesek, sokan attól tartanak, hogy nem lesz olyan hatásos, mint amilyen lehetne.

Az X közösségi platform egyik felhasználója ezt írta:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/09/06/halott-gyilkos-ongyilkossag-meghalt-pankrator-dokumentumfilm-sorozat-wwe-vince-mcmahon-dwayne-johnson-netflix/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kertelt, megnevezte édesapja gyilkosait, akik mind vezető politikusok

Ki ne szeretné a francia irodalmat? Na ugye. Már csak e miatt a szeretet miatt …