2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér

Hirdetés

Nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér

Facebook-bejegyzést tett közzé az Alapjogokért Központ a múlt héten csütörtökön és pénteken, május 4-én és 5-én tartott CPAC Hungary konferenciával kapcsolatban, amelyben kiemelték, hogy

a CPACHungary-n pártpolitikai hovatartozásokat felülíró és kontinenseken átívelő koalíció jött létre az Isten, haza, család értékegysége mellett.

Ezen felül az Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump is videóbejelentkezéssel üzent a marxista globalistákkal szembeni összefogást szorgalmazása érdekében.

Az esemény főszónóka, Orbán Viktor miniszterelnök pedig úgy fogalmazott:

Hirdetés

hazánkban az elmúlt 13 évben valóban sikerrel kísérletezték ki a globalista progresszív vírus ellenszerét, azt, hogy a nemzet, a családok védelme és a béke érdekében nemet kell mondani migrációra, genderre, háborúra. A CPACHungary ezt a „szuverenista politikai vakcinát” kínálta a résztvevőknek, melynek receptjét eltanulva sikerrel vívhatják meg küzdelmüket saját országaikban.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230508-cpac-facebook-alapjogokert-kozpont.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brit munkáspárti vezető: Nagy-Britannia jövője az Európai Unión kívül van

Brit munkáspárti vezető: Nagy-Britannia jövője az Európai Unión kívül van

Sir Keir Starmer a Daily Express című radikálisan EU-szkeptikus brit napilap skóciai kiadásában közölt írásában …