2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb atrocitás: megtámadták a DK önkormányzati képviselőjelöltjét

Hirdetés

Újabb atrocitás: megtámadták a DK önkormányzati képviselőjelöltjét

„Az április 25-i, ellenzéki aktivistákat ért budapesti támadássorozat sajnos csak a kezdet volt. Egy újabb borzasztó támadás bizonyította be, hogy az Orbán-rendszer már nemcsak esetenként, hanem a választási kampány szerves részeként, az ország egész területén hajlandó politikai erőszakot alkalmazni” – írta közleményében a Demokratikus Koalíció.

Április 28-án, vasárnap Jászapátiban egy férfi a nyílt utcán rátámadt az éppen ajánlásokat gyűjtő DK-s önkormányzati képviselőjelöltre, Ungvári Istvánra.

A párt szerint az ellenzéki politikust már napok óta fenyegették, ami végül odáig fajult, hogy támadója ököllel olyan erővel mért ütést a képviselőjelölt fejére, hogy a mentőknek kellett őt kórházba szállítaniuk.

Hirdetés

A DK szerint „a politikai erőszak fokozódása kizárólag Orbán Viktor érdekeit szolgálja, de nem fogjuk hagyni magunkat! Meg fogjuk védeni az ellenzéki közösséget minden támadástól. Addig fogunk küzdeni, amíg az Orbán-rendszer meg nem bukik, és a Fidesz el […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/29/demokratikus-koalicio-ellenzek-tamadas-ungvari-istvan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rágalmazás miatt jelentik fel egymást a politikusok

Becsületsértő állítások miatt ítélték el néhány hónappal ezelőtt Szél Bernadettet, az LMP korábbi társelnökét. A …