2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Milliókért kapnak tanácsokat a pártok, hogy miként kommunikáljanak a közösségi oldalakon

Hirdetés

Milliókért kapnak tanácsokat a pártok, hogy miként kommunikáljanak a közösségi oldalakon

A legnagyobb költő

A Demokratikus Koalíció (DK) már a tavalyi választások óta előszeretettel fogad el „Social Media tanácsadás” címén segítséget az EagleEye-Marketing Kft.-től, amelynek ügyvezetője Páva Zoltán. A cégvezető az ellenzéki körökben jól ismert ezalenyeg.hu oldalt üzemeltető vállalkozás tulajdonosa is egyben. Az EagleEye-Marketing Kft.-nek hiába nőtt tavaly minimálisan az árbevétele 2021-hez képest (262 millió forintról 263 millióra), adózás előtti eredménye csaknem 58 millióról mindössze 8 millióra olvadt.

Pedig csak a DK frakciójától jelentős összegeket kapott a 2022-es választások óta a cég: a parlament.hu-n szereplő adatok szerint tavaly alig két hónapra 14,3 millió forintra szerződött a DK és a kft., míg az azt követő és az idei első félévre 43 millió forintért kaptak tanácsokat. 

A 2023 júliusától életbe lépő új megállapodás értelmében pedig év végéig további csaknem 34 millió forintért nyújt Social media tanácsokat az EagleEye-Marketing.

Hirdetés

A 9 millió forintos különbség amiatt fordulhatott elő, hogy az OGYH idén áprilistól már nettóban adja meg az értékeket, azaz bruttóban maradt a korábbi összeg.

Hogy ez a megállapodás pontosan miben merül ki, azt nem tudni, a párttól a cikk megjelenéséig nem kaptunk választ kérdéseinkre. A DK egyébként csak az elmúlt 90 napban közel ötmillió forintot költött a Meta hirdetési adatai szerint a Facebookon hirdetésekre, vagyis hirdetésre havonta átlag másfél milliót, tanácsadásra 7 milliót fordítanak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/30/tanacs-kozossegi-media-partok-szerzodesek-parlament/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …