2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Idén több mint 130 ezren nyaralhattak az Erzsébet-táborokban

Hirdetés

Idén több mint 130 ezren nyaralhattak az Erzsébet-táborokban

Hornung Ágnes úgy fogalmazott, hogy a kormány a családtámogatások egyik különleges elemének tekinti az Erzsébet-táborokat, amelyek egyrészt leveszik a nyaraltatás terhét a szülőkről, másrészt élményeket nyújtanak a részt vevő fiataloknak.

A fejlesztések közül Hornyák Tibor kiemelte a mindkét tábor területére telepített, eligazodást segítő táblákat, térképeket és infografikákat. Méltatta a 350 szezonális tábori animátor munkáját, akiknek a képzését az alapítvány végzi, már akkreditált felnőttképző intézményként.
Az alapítvány tájékoztatása szerint az Erzsébet-táborok ősszel is folytatódnak. Zánkára szeptemberben háromnapos, kétéjszakás osztálykirándulás jellegű táborokba több mint 17 ezer résztvevőt várnak, és ősszel folytatódnak a családi Erzsébet-táborok is.

A gyógyító táborokba december elejéig mintegy 700 beteg és gyógyuló gyermek érkezhet, Erdélyben pedig erdélyi magyar gyermekeket látnak vendégül háromnapos, kétéjszakás turnusokban.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230831-tobb-mint-130-ezren-nyaralhattak-az-erzsebettaborokban.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …