2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Halálra késelte lakótársát Csornán egy debreceni férfi

Hirdetés

Halálra késelte lakótársát Csornán egy debreceni férfi

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya korábban nyomozást indított egy debreceni lakos ellen, aki megölte lakótársát Csornán. A 22 éves férfi és a lakótársa között tavaly áprilisban alakult ki szóváltás, ami odáig fajult, hogy a fiatalember több alkalommal mellkason szúrta ismerősét, aki belehalt sérüléseibe.

Az elkövető tette után elmenekült a helyszínről, és nem segített a vérző sértettnek. A rendőrök röviddel az esetet követően azonosították a szökésben lévő tettest, akit 24 órán belül Miskolcon fogtak el. A rendőrök őrizetbe vették a férfit, majd a bíróság elrendelte letartóztatását.

A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/27/rendorseg-gyilkossag-lakotars-debrecen-csorna/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …