2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Borkai Zsolt felesége a szexbotrányról: Köszönöm szépen

Borkai Zsolt felesége a szexbotrányról: Köszönöm szépen

Borkainé úgy érzi, felkészült arra, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen férje szexbotrányáról. A kérdésre, hogy „Miért vállalta el?”, azt mondta: nem szerepelt a bakancslistáján, hogy interjút adjon, de a téma annyira felkavarta az országot, hogy úgy érzi, neki is el kell mondania a véleményét. Ki akarja beszélni magából a történteket, azt gondolta, hogy jól fog neki esni.

Leszögezte: nem a férje kérte meg arra, hogy interjút adjon, nem Borkai Zsolt politikai karrierjét akarja segíteni a beszélgetéssel, nem egyeztették arról, mit mondjon a műsorban. Mindössze azt kérte Sváby Andrástól, hogy a gyerekek ne kerüljenek szóba az interjúban. 

Felidézte, hogy amikor a férje a történtek után elmondta, mire számítsanak, mekkora botrány elé néznek, akkor sokkot kapott. Mint mondta, Borkai Zsolt a családjának akkor részletesen elárulta, hogy mi történt az adriai hajózás alkalmával. 

Láttam a szemében, hogy bocsánatot kér, azt akarta, hogy ne hagyjam el. Akkor még a nevemet sem tudtam megmondani, akkora sokkot kaptam

– mondta Borkainé, hozzátéve: kereste a szexbotrány okait. Úgy gondolja, a hűtlenséghez az vezetett, hogy a házasságuk elfáradt, nem foglalkoztak eleget egymással. „Egymás mellett voltunk, de nem egymásért. Most már tudom, hogy miért történt mindez” – tette hozzá.

A mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen. Ez az eset rádöbbentett arra, hogy bármennyire is gyűlöltem a férjem, valójában akkor is szeretem

– mondta Borkainé Havassy Myrtill.

Mint mondta, nem akart elválni, hanem a megoldást kereste, annak ellenére, hogy megalázva érezve magát. A szexvideót nem nézte meg, és nem is fogja megnézni. Egy vasárnapi ebéden tudta meg, hogy szexvideó is napvilágot látott, az étel készítését be sem tudta fejezni. 

Kiskutyával vigasztalta meg a férje, amely aztán belebetegedett a botrányba 

Borkainé elmondta, hogy az egész helyzetet értelmetlennek találta, sokat sírt, de nem egyedül, a férjét is megviselték a történtek. Nagyon megbánta, ő is sokat sírt. „Nagyon rossz döntést hozott azzal, hogy részt vett ebben a sztoriban. Azt akarta, hogy bocsássak meg neki. Nagyon szép időszakok voltak mögöttünk, ezt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/09/17/borkai-zsolt-borkaine-havassy-myrtill-interju-szexbotrany-politika-gyor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Várkonyi Andrea férje társaságában tett bejelentést a Mészáros Csoport alapítványáról

Várkonyi Andrea férje társaságában tett bejelentést a Mészáros Csoport alapítványáról

A programot a Mészáros Csoport hozta létre három évvel ezelőtt. A vállalatcsoport csütörtöki közleménye szerint …