2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / VDSZ: Sikeres figyelmeztető sztrájk Székesfehérváron

Hirdetés

VDSZ: Sikeres figyelmeztető sztrájk Székesfehérváron

Sikeres figyelmeztető sztrájkot tartottak kedd délután az Arconic-KÖFÉM munkavállalói a cég székesfehérvári gyáregységében – jelentette be közleményben a VDSZ. A dolgozók két műszakban is részt vettek a munkabeszüntetésben.

A hajnali műszakosok munkaidejük utolsó órájában, a délutánosok pedig munkaidejük első órájában vettek részt a 13.00-tól 15.00-ig tartó figyelmeztető sztrájkban. Ahogy a sztrájkot szervező VDSZ elnöke, Székely Tamás elmondta, a légy zümmögését is meg lehetett hallani a máskor a hengerelés zajától hangos csarnokban, mert most egyáltalán nem folyt termelés.

Nagyon fegyelmezett volt az összes munkavállaló. A figyelmeztető sztrájk legnagyobb pozitívuma, és óriási változás 24 órán belül, hogy a munkáltató csütörtök délután ismét tárgyalóasztalhoz ül a szakszervezettel, és várhatóan nem zárkózik majd el a bérfejlesztés lehetőségétől – zárja közleményét az érdekképviseleti szerv.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230523_VDSZ_sztrajk_Szekesfehervar#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Szép nyereséggel zárta első teljes évét Orbán Viktor lányának cége

Szép nyereséggel zárta első teljes évét Orbán Viktor lányának cége

Ugyan csak 2021 decemberében hozta létre tanácsadó cégét a miniszterelnök lánya, Szokira-Orbán Sára, már az …