2023. május 31., szerdaMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Közel 40 milliárdos üzletet jelent Balásy Gyula cégeinek az atlétikai vb

Hirdetés

Közel 40 milliárdos üzletet jelent Balásy Gyula cégeinek az atlétikai vb

Három ütemben nettó 38,2 milliárd forintot kapnak Balásy Gyula cégei az atlétikai vb-vel kapcsolatos kommunikációs és rendezvényszervezői munkákért, írta meg a Magyar Hang a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) honlapján közzétett közbeszerzési szerződések listája alapján.

Az már ismert volt, hogy az atlétikai vb-re létrehozott Budapest 2023 Nonprofit Kft. 3,4 milliárd forint értékben bízta meg kommunikációs feladatokkal a Fidesz kedvenc kommunikációs szakemberének cégeit, tehát a New Land Media-t, a Lounge Designt, a Lounge Eventet, valamint a Visual Europe-ot.

Az a Magyar Hang szerint nem világos, hogy ez a 3,4 milliárd már benne van-e a 38,2 milliárdban vagy pedig még azon felül értendő. Az NRÜ listájából viszont az is kiderül, hogy a Lounge Event és a Visual Europe az atlétikai vb-n túl is kapott még feladatokat:

Hirdetés

  • 392 milliós keretszerződést kötöttek az UEFA Európa-liga kommunikációjára
  • 803 milliós keretszerződést a felnőtt női kézilabda EHF Bajnokok Ligája négyes döntője rendezvényszervezési és kommunikációs feladataira
  • 1,4 milliárdból szervezik az idei augusztus 20-i ünnepséget
  • 4,8 milliárdos keretszerződéssel vállalták Ferenc pápa háromnapos április látogatásának szervezését
  • és 536 millió forint értékben kötöttek szerződést részletesebben körül nem írt „komplexrendezvényszervezési feladatok” ellátására.

(Nyitóképünk illusztráció)

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230523_Balasy_Gyula_atletikai_vb_New_Land_Media_Lounge_Design#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ecuadori banán és Pilóta keksz az asztalon, kanadai kávé és repohár a kukában – Mérlegen #3

Ecuadori banán és Pilóta keksz az asztalon, kanadai kávé és repohár a kukában – Mérlegen #3

Újra itt a Mérlegen, a hvg.hu új, üzleti-vállalkozási-közéleti-kibeszélő podcastja, amelyben Csatári Flóra Dóra és Dzindzisz …