2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szoboszlai meghatározó volt jobbszélsőként is, többségben a nyolcasok

Hirdetés

Szoboszlai meghatározó volt jobbszélsőként is, többségben a nyolcasok

Gondolhatnánk, hogy Szoboszlai Dominik jól fekszik az angol újságíróknál, de nem erről van szó: tényleg jól teljesít a Liverpool csapatában a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Ahogy szerdán is a jobbak közé tartozott a Bournemouthban 2–1-re megnyert Ligakupa (Carabao Cup)-mérkőzésen. Pedig a számára szokatlan jobbszélső posztján kezdett, de ott is feltalálta magát. 

Anfieldwatch.co.uk: 8  –  Más volt ez a meccs a magyar játékosnak, mint általában. Az első félidőben a jobb oldalon játszott, aztán a másodikban behúzódott középre. Sokkal aktívabb volt az első játékrészben, amikor szinte minden liverpooli támadás rajta ment keresztül. Feljegyezhetett volna egy gólpasszt, ha Elliott befejezése élesebb. Mielőtt lecserélték, már ritkábban ért labdához, de így is ígéretes volt a játéka.

 Thisisanfield.com: 7  –  Négy kapura lövést és egy kulcspasszt hozott össze a számára szokatlan jobbszélső posztjáról, de mindez arra volt jó, hogy azt kívánd, bárcsak a pálya közepén játszana, ahol sokkal nagyobb befolyással lehet a mérkőzésre.

BBC.com: 8,34 – Szoboszlai az egész csapatban a második legmagasabb osztályzatot kapta Darwin Núnez után. Ugyanakkor a meccs másik magyarja, Kerkez Milos nem remekelt a honlap szerint, csapatában a […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/11/02/szoboszlai-dominik-liverpool-bournemouth-1-2-osztalyzatok-ligakupa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …