2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szoboszlai Dominik legjobb liverpooli barátját a Real Madrid nézte ki magának

Hirdetés

Szoboszlai Dominik legjobb liverpooli barátját a Real Madrid nézte ki magának

Azok után, hogy Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világsztárja minden bizonnyal nyártól Madridban folytatja, újabb klasszis labdarúgót hoztak szóba a spanyol csapattal. A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid radarján Trent Alexander-Arnold tűnt fel, akit szívesen látnának a spanyol fővárosban. 

Fabrizio Romano úgy értesült, hogy

Alexander-Arnold 2025-ig szóló kontraktusának meghosszabbítása egyelőre nem realitás, a tárgyalások egy ideje nem haladnak, így több sztárcsapat szívesen szerződtetné az angol játékost – adott esetben már idény nyáron. 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Real Madridnak jobb hátvéd pozícióban az első választás Dani Carvajal, a spanyol játékos már 32 éves, így a hosszú távú tervekbe abszolút passzolna Alexander-Arnold, aki egyébként Szoboszlai Dominik legközelebbi barátja Liverpoolban.

Sajtóértesülések szerint a felek még nem tárgyaltak egymással, a kapcsolatfelvétel nem történt meg, de amennyiben biztossá válik, hogy Trent Alexander-Arnold nem hosszabbítja meg szerződését a klubbal, a Real Madrid gyorsan léphet. A hírek szerint a jobb hátvéd 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/22/premier-league-liverpool-trent-alexander-arnold-real-madrid/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …