2024. április 13., szombatMa Ida napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.13. Ida Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Telefonáltak a csepeli iskolaigazgatóknak, hogy találkozzanak a Fidesz polgármester-jelöltjével

Hirdetés

Telefonáltak a csepeli iskolaigazgatóknak, hogy találkozzanak a Fidesz polgármester-jelöltjével

Több csepeli iskolaigazgatót is telefonon kerestek és hívtak meg, hogy hétfőn délután 3 órára a csepeli Fidesz elnökéhez, Németh Szilárd országgyűlési képviselőhöz köthető Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Hollandi úti épületében találkozhassanak Dudás Zoltánnal, a Fidesz XXI. kerületi polgármester-jelöltjével. Ábel Attila alpolgármester több intézményvezetővel is beszélt, az ő ismeretei szerint egyfajta „választási eligazítás” lesz, melyen a jövőbeni együttműködés részleteiről lehet szó.

A meghívás tényéről Németh Szilárd sajtótitkára is tudott, a részleteket illetően azonban nem tudott felvilágosítást adni. Lapunk telefonon megkereste Dudás Zoltánt is, aki azt mondta, hogy Ábel sejtetése álhír, de azt kérdésünkre megerősítette, hogy találkozni fog a helyi oktatási intézmények vezetőivel. 

Aki a találkozóba többet gondol bele az gonosz

– fogalmazott a politikus, megemlítve, hogy a meghívottakat korábbról ismeri, tehát nem bemutatkozásról lesz szó, nem kampányesemény, a részvétel pedig nem kötelező.

Hirdetés

Azzal is egyetértett, hogy az iskolák falai között nincs helye a politikának, az igazgatókkal a kerületről szeretne beszélgetni. Azt mondta, az eseményen Németh Szilárd nem vesz részt.

A regnáló városvezetés és a csepeli Fidesz között 2019 […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/22/csepel-iskola-fidesz-kimba-politika-kampany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétvégén egy újabb melegrekord is megdőlhet

Szombaton folytatódik a napos, száraz idő fátyolfelhőkkel, melyek időszakosan szűrhetik a napsütést. Emellett az északkeleti …