2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Alvás helyett tanuljon erotikus táncot!

Hirdetés

Alvás helyett tanuljon erotikus táncot!

Úgy tűnik, az egész színházi szakmának – és nem kevésbé a közönségnek – nagyon hiányzott a pandémia elsodorta Színházak Éjszakája, mert a szervezők hívására, a legtöbb teátrum, színtér és társulat boldogan csatlakozott a rendezvényhez. 

Minden egy! 

A Budapesti Színházak Éjszakája (BPSZÉ) szervezési feladait a Városmajori Szabadtéri Színpad és a Kristály színtér vállalta magára. A programsorozat kampányát az előbbi igazgatója, Benkő Nóra, és a társulat művészeti tanácsadója, Peremartoni Krisztina viszi. 

A rendezvénynek saját szlogenje is van, ami így hangzik: Minden egy! 

Benkő Nóra erről így nyilatkozott: 

Hirdetés

Ez a mondat mindenki számára más jelentéssel bír, mi a színházi szakma vágyott egységességére szeretnénk utalni ezzel, hiszen a „színház-barátság” jegyében ezen a tavaszi éjszakán a csatlakozó társulatok nem csak a szakma iránti szeretetüket, a törzsközönségüket is megosztják egymással. Együtt erősítik a színházba járás hagyományát, segítenek a nézőknek nyitni más színházak, más nézőpontok irányába is.

Lépjen ön is színpadra!

Hogy mi minden várja a színházimádó közönséget, azt lehetetlen felsorolni, de adunk a rengeteg programból egy kis kedvcsinálót. 
A legkorábbi időpontban, reggel 9-kor Jordán Adél hívja jógázni a mozgás szerelmeseit, de aki dinamikusabb sportra váltana, az Száraz Dénessel futhat színházról-színházra. 

Szemtanúi lehetünk annak is, ahogyan három író húsz perc alatt megalkot egy darabot, amit azonnal színpadra is állítanak a rendezők. Sőt, akár mi magunk is írhatunk jelenetet. 

Petőfiről is láthatunk két különböző helyszínen is valami nagyon más képet, mint amit a Most vagy soha! mutat, aki pedig maga szinkronizálna, vagy írna jelenetet, azt is megteheti. Színpadra vágyik? Az Operettben

mesterkurzuson próbálhatja ki a hangját, és tánctanítás is lesz; de a Thália eggyel továbbmegy és erotikus show-t tanít be a nézőknek;

míg a Momentán társulatával imprózhatunk is. 

A Z-generációt egy beszélgetésre várják az Átriumban, a fiatalabbakat drámajátékra hívják a Latinovits Színházban, a még kisebbeket pedig marionett bábjátékra a Bethlen téren. Azért a felnőttek is játszhatnak, például Cluedot-t Hartai Petrával, kitölthetnek egy bábos kvízt, esetleg táncos Activity-n vehetnek részt Novák Péterrel. 

Noha ezen a napon mindenki a színházért dolgozik, a szakma megosztottságáról és a Liliomról is lesz diskurzus Budaörsön, magával <a […]


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/03/22/budapesti-szinhazak-ejszakaja-2024-bszpe2024-benko-nora-erotikus-tanc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …