2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nagyot küzdött a Ferencváros, de kiesett a harmadik számú európai kupasorozatból

Hirdetés

Nagyot küzdött a Ferencváros, de kiesett a harmadik számú európai kupasorozatból

Annak ellenére, hogy az FTC a múlt heti, első mérkőzés nagy részében uralta a találkozót és két-három góllal végig vezetett, 24–21 után megtört a lendülete, a görögök pedig nem szalasztották el a lehetőséget és pillanatok alatt ledolgozták a hátrányt. Az utolsó percekben – már sokadjára – ellépett a Fradi, ám ekkor Debreczeni Dávidot kiállították és az emberelőnyt kihasználva döntetlenre (28–28) mentette az Olympakosz az Elek Gyulában megrendezett mérkőzést. 

Pásztor István vezetőedző azonban nem lehetett igazán boldog, ugyanis a görög túra előtti főpróbán az első osztályú bajnokság kieső helyén álló NEKA otthonába látogatott csapata, amelyen ötgólos hátrányban is volt, de végül felállt és döntetlenre mentette a találkozót. Ez a pontvesztés igencsak fájdalmas volt számukra, ugyanis a bajnoki bronzérembe is kerülhet a „kisiklás”.

[…]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/04/27/ftc-green-collect-olympiakosz-europa-kupa-elodonto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy korszak véget ér, olyan történhet Párizsban, amire két évtizede nem volt példa

Kisebb túlzással emberemlékezet óta nem volt példa arra, hogy a hamarosan rajtoló Roland Garros legfőbb …