2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Most már szinte biztos: megvan a Bayern München új vezetőedzője

Hirdetés

Most már szinte biztos: megvan a Bayern München új vezetőedzője

A német Sky Sports riportere, Florian Plettenberg szerint a szóbeli egyezség már korábban megszületett a klub és a szakember között, most azonban Kompany kivásárlási áráról is sikerült megállapodni: a hírek szerint 10–12 millió eurót fizet a Bayern München a kieső angol klubnak. Információk szerint Kompany szerződése három évre, 2027-ig szól majd.

A BBC információi szerint a belga segédje, Craig Bellamy nem követi őt Németországba, de Floribert Ngalula és Bram Geers új csapatának is tagja lesz.

A Bayernt már jó néhány edzőjelölt kikosarazta: a Leverkusent irányító Xabi Alonso, a jelenlegi német válogatottat irányító Julian Nagelsmann, az osztrák nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Ralf Rangnick, a Manchester United menedzsere, Erik ten Hag, valamint a Brightont irányító Roberto De Zerbi sem vállalta a vezetőedzői pozíciót, miután eldöntötték, hogy a gyenge idény miatt megválnak Thomas Tucheltől. De még itt sem értek véget a meglepetések, a német szakembert május közepén megkereste a vezetőség azzal a lehetőséggel, hogy mégis maradjon a csapat vezetőedzője, de nem vállalta el. 

Hirdetés

???????????? Exclusive | Now it’s almost a DONE DEAL: Vincent #Kompany will become the new coach of FC Bayern!

➡️ Total agreement was […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/25/bundesliga-bayern-munchen-vincent-kompany-vezetoedzo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …