2024. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 427,00 Ft
2024.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 427,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Milák Kristóf lemaradt a 100 méter gyors barcelonai döntőjéről

Hirdetés

Milák Kristóf lemaradt a 100 méter gyors barcelonai döntőjéről

A barcelonai Club Natació Sant Andreu a régmúltból ránk maradt zárvány, egy olyan úszóklub, ahol – szerencsére – megállt az idő. Egy macskaugrásnyira a Fabra i Puig metrómegállótól, a katalán főváros északkeleti fertályán, árnyas platánfák alatt található ez a családias hangulatú, felső középosztálybeli klientúrával rendelkező klub, ahol nemcsak letolható fedelű 50 méteres úszómedence van, hanem teniszpályák, továbbá egyéb sporttevékenységre is alkalmas felületek, valamint egy hangulatos étterem, ahol 12 euróért olyan háromfogásos ebédet ehet az ember, calamares a la planchával, mindenféle jamón serranóval, desszerttel (crema catalana), továbbá egy pohár jéghideg Estrella Damm sörrel, hogy utána legszívesebben leheveredne sziesztázni az egyik díványon. (Mert díványok is vannak itt…)

Szóval, igazi retróhangulat csapja meg itt az embert. Először is a bejáratnál senki sem kér akkreditációs kártyát, netán tagsági igazolványt, az előzékeny recepciós hölgy csak int, hogy tessék befáradni. 

Odabent a medence lelátóján el lehet vegyülni a világhírű úszók és edzők közé, nem úgy, mint egy Európa-bajnokságon, vb-n, pláne olimpián, ahol hajszálra ki van centizve, hogy hová mehet az újságíró. Itt az egész társaság egy nagy család, ahogy valamikor volt, úszók, edzők, nézők, újságírók egy térben, békés, családias hangulatban. 

Hirdetés

Közben szól a kellemes, nem harsogó zene, katalán, spanyol és nemzetközi slágerek, Emitt David Popovici, a románok extraklasszis gyorsúszója edzőjével, Adrian Radulescuval, mellettem Fehérvári Balázs, az osztrákok mestere, aki valaha néhai Széles Sándortól tanulta a szakmát Virth Balázzsal, Milák Kristóf jelenlegi edzőjével együtt, mindenkivel lehet beszélgetni, információt gyűjteni, szóval, azt teheti a tudósító, amire annak idején licenszet kapott.

Vagyis dolgozhat, korlátozás nélkül. 

Közben azért el is kezdődtek a csütörtöki előfutamok a Mare Nostrum barcelonai állomásán. Sebestyén Dalma 4:52.97 perces időt úszott, ezzel nem került döntőbe 400 méter vegyesen.

Kapás Boglárka továbbra is betegeskedik, ki sem tudott jönni az uszodába. 

Milák Kristóf csütörtökön két számban versenyzett, először a 100 méter gyors előfutamában. Másfél hónapja, a Duna Arénában, az országos bajnokságon 48.38 mp-es idővel nyerte a számot, négy századdal elmaradva az olimpiai A szinttől. Akkor délelőtt 49.02-t […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/uszas/2024/05/30/milak-kristof-mare-nostrum-barcelona-uszas-verseny-eredmenyek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hat-nyolc hét kihagyás helyett több mint ezer nap után tért vissza sérülésből az NBA egyik legnagyobb ígérete

Nem sokan hitték volna egy évvel ezelőtt, hogy a 2017-es játékosbörze második helyén kiválasztott Lonzo Ball …