2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Milák Kristóf a szponzorait kiszolgálta, most már úszni is kéne

Hirdetés

Milák Kristóf a szponzorait kiszolgálta, most már úszni is kéne

Milák Kristóf tavaly ilyenkor Kaposváron, az országos bajnokságon parádés, 1:52.88 perces idővel nyerte királyszámát, a 200 méter pillangót. Ekkor nyilatkozta az MTI-nek Sós Csaba szövetségi kapitány:

Ez a másfél-két év Milák Kristófról fog szólni, nem csak itthon.

A rutinos szakember ezúttal is fején találta a szöget, csak egy kicsit másképp. Az utóbbi egy év tényleg Milákról szólt, csak nem az eredményei miatt.

Hirdetés

Tavaly Fukuokában, míg idén Dohában hagyta ki a világbajnokságot, ráadásul ezen felül gyakorlatilag eltűnt, felszívódott, s nemcsak a nyilvánosság és a sajtó számára, hanem az uszodai közeg sem tudott róla semmit. Ebben az időszakban többnyire csupán kósza híreket kaptunk róla, amelyek nem feltétlenül az úszással és az edzésmunkájával voltak összefüggésben.

Milák az Instagramját tavaly szeptember óta nem frissítette, ellenben április és szeptember között figyelemre méltó posztok jelentek meg, amelyek arról tanúskodtak, hogy ha úszással nem is, de szponzori kötelezettségeinek teljesítésével igenis foglalkozik.

Augusztus 30-án például egy fekete Audi S8 e-tron volánja mögül szállt ki.

Aztán nem sokkal később, szeptember 2-án az Arena úszószemüvegét, sapkáját és dresszét népszerűsítette:

Szeptember 4-én pedig az euro.aquatics (LEN) és a Magyar Úszószövetség közös posztja „Kristof Milak is back!”, azaz Milák Kristóf visszatért! szöveggel jelent meg az úszó Instagram-oldalán. A képaláírás pedig még ennél is direktebb módon próbált meggyőzni minket arról, hogy az olimpiai bajnok komolyan veszi a visszatérést:

„Visszatértem. Szükségem volt erre a szünetre, és most már úgy érzem, kész vagyok folytatni az eddigi vagy még az eddiginél is erősebb lendülettel.”

Szeptember 6-án pedig már az Arenawaterinstinct imázsreklámjában szerepelt nem kisebb világnagyság, mint Sarah Sjöström társaságában:

Aztán vége. Mindmáig ez az utolsó bejegyzés Milák Instagramján, még a tenerifei edzőtáborról sem láthattunk posztokat, pedig ott már tényleg úszott a világcsúcstartó, ráadásul edzője irányításával. 

Az utóbbi időben aztán már a szponzori posztok is elmaradtak. Például a Szerencsejátéké, amellyel pedig 2019 végén kötött szerződést, amikor a Tippmix-kampány arca lett. 

Vagy az Audié. Hogy miért? Úgy tudjuk, mindkét cég szakított Milákkal. Ellenben a MOL és a Visa továbbra is támogatja, illetve az olajos céggel éppen tavaly <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/uszas/2024/04/02/uszas-instagram-milak-kristof-hosszu-katinka-edzes-bajnoksag-profil-szponzorok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …