2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meglepő vezetőváltás jön a magyar titkosszolgálatnál

Hirdetés

Meglepő vezetőváltás jön a magyar titkosszolgálatnál

A Rogán Antal minisztériuma által felügyelt Nemzeti Információs Központ (NIK) élére 2022-ben, a jelenlegi kormányzati ciklus kezdetén nevezték ki Kovács Zoltán András dandártábornokot. A hvg.hu úgy tudja, hogy Kovácsnak most távoznia kell az intézmény éléről.

Távozását a kormányzat hivatalosan még nem jelentette be, más forrásból azonban kiderült, hogy vezetőváltás lesz az intézmény élén.

Kovács lehetséges utódját, Hatala Anna dandártábornokot ugyanis pénteken meghallgatják az Országgyűlésben.

Hirdetés

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának április 5-i, pénteki ülésén – amelyről itt érhető el egy nyilvános beszámoló – az egyetlen napirendi pont a Nemzeti Információs Központ főigazgató-jelöltjének, Hatala Annának a meghallgatása lesz. A téma jellegéből adódóan a nyilvánosság kizárásával tartják az ülést.

Egyelőre nem világos, hogy Kovács Zoltán Andrásnak miért kell […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/02/titkosszolgalat-kovacs-zoltan-andras-levaltas-hatala-anna-alkotmenyvedelmi-hivatal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …