2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Meghalt a kétszeres NBA-győztes Bill Walton

Hirdetés

Meghalt a kétszeres NBA-győztes Bill Walton

Meghalt Bill Walton, az NBA legendás centere. A Portland Trail Blazers, a San Diego Clippers és a Boston Celtics egykori kosarasa 71 éves korában rákban halt meg hétfőn.

Bill Walton valóban egyedülálló volt

– mondta Adam Silver, az NBA első számú vezetője.

„A Hírességek Csarnokának tagja, aki új értelmet adott a centerposztnak. Egyedülálló, sokoldalú képességeivel dominált az UCLA-ban, és az NBA-ben is. Két bajnoki címet szerzett, a döntő legértékesebb játékosának is megválasztották, valamint az NBA 50. és 75. évfordulós csapatába is beválasztották” – tette hozzá Adam Silver.

Hirdetés

A liga első embere arról is beszélt, hogy Bill Walton a játék iránti lelkesedését és szeretetét pályafutása befejeztével a közvetítéseknél kamatoztatta, meglátásaival, színes közvetítéseivel több generációt is szórakoztatott.

„Leginkább az életkedvére emlékszem majd. Mindig is irigyeltem a határtalan energiáját, és csodáltam, ahogy a többi emberhez állt” – mondta Adam Silver.

<img […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2024/05/27/bill-walton-nba-boston-celtics-portland-trail-blazers/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lewandowskiék a kiesés szélére kerültek, Ausztria kiütéssel győzött

A továbbjutás reményének életbentartása, ez volt mindkét csapat célja a ma délutáni mérkőzésen az Európa-bajnokság …