2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Chelsea Guardiola pártfogoltját nevezheti ki új menedzserének

Hirdetés

A Chelsea Guardiola pártfogoltját nevezheti ki új menedzserének

A labdarúgóként a Juventusszal olasz bajnok és Szuperkupa-győztes, a Sevillával öt trófeát nyerő Maresca 2020-ban a Manchester City második csapatánál kezdte edzői karrierjét, majd a bajnoki cím után egy évvel később a Parma csapott le rá.

Gianluigi Buffonékkal nem szerepelt fényesen, így alig öt hónap után megköszönték neki a munkáját, 2022 nyarán pedig Pep Guardiola egyik asszisztenseként tért vissza a Manchester Cityhez.

Tavaly nyáron a másodosztályba csúszó Leicester City nevezte ki vezetőedzőjének, irányításával az együttes bajnokként jutott vissza a Premier League-be, Marescát pedig négyszer is megválasztották a hónap legjobb menedzserének a Championshipben.

Hirdetés

A 44 éves olasz szakember Fabrizio Romano értesülése szerint már igent mondott a londoniak ajánlatára, már csak az a kérdés, hogy kettő plusz egy, vagy egyből három évre ír alá a „kékeknél”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/27/chelsea-enzo-maresca-edzovaltas-leicester-city-manchester-city-pep-guardiola/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rossi: Azért jutottunk ki az Eb-re, mert kiérdemeltük, szeretnénk örömet szerezni a magyar szurkolóknak

Szokás szerint először a futballisták kapták meg a szót. Nego Loic az elmúlt héten a …