2024. március 29., péntekMa Auguszta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2024.03.29. Auguszta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Marco Rossi fia hosszú távon apja stábjában dolgozna

Hirdetés

Marco Rossi fia hosszú távon apja stábjában dolgozna

„Március végén kerestek meg az OSC-től – mondta az Indexnek Simone Rossi. – Nem volt könnyű döntés, hiszen remekül éreztem magam Szirakúzában, az Ortigia csapatánál, ahol négy évet töltöttem. Az Eurokupában és az Olasz Kupában is döntőt játszottunk ez idő alatt, most pedig megszereztük a bronzérmet a Serie A-ban, azaz indul az Ortigia a Bajnokok Ligájában. Két hónapig rágódtam a döntésem, aztán igent mondtam. A világ legszínvonalasabb bajnoksága olyan kihívást jelent, amit el kell fogadnom.

Persze van még egy tényező a szakmai szempontokon és a kihíváson túl, ami ugyancsak amellett szólt, hogy Simone elfogadja az orvosegyetemiek hívó szavát. 

Édesapám lassan öt éve a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Nekem pedig a futball a mindenem, évek óta képezem magam, és hamarosan szeretnék eljutni Covercianóba, az olasz szövetség edzőközpontjába is, ahol olyan világhírű szakembereket képeztek, mint például Carlo Ancelotti vagy Luciano Spalletti – említette Simone. – Szóval hosszú távon, ha meglesz a megfelelő képesítésem, szeretnék csatlakozni apám stábjához.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/vizilabda/2023/05/26/marco-rossi-simone-vizilabda-magyar-labdarugo-valogatott-szakmai-stab/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még a jelenlegi eltiltása sem járt le, ismét bajban lehet Tonali

A hasonló okból kiszabott eltiltását töltő olasz válogatott középpályás így még nagyobb bajba kerülhet, ugyanis …