2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Fucsovics bizakodik a jövőre nézve, Udvardy pozitív dolgokat visz magával Párizsból

Hirdetés

Fucsovics bizakodik a jövőre nézve, Udvardy pozitív dolgokat visz magával Párizsból

Ébredezik Párizs, hamarosan kezdődik a Roland Garros főtáblájának harmadik napja annak a Novak Djokovicsnak fémjelzésével, aki ugyan viszonylag formán kívül, de címvédőként érkezett a salakos Grand Slamre. A szerb teniszező majd a Phillipe Chatrier programján, esti mérkőzésén lép pályára szabadkártyás francia rivális ellen.

Ami a magyar teniszezőket illeti, az egyéniben versenyben maradt Marozsán Fábián majd szerdán játssza mérkőzését Grigor Dimitrov ellen, de néhány órán belül játékra hívják a 2-es pályán páros mérkőzésen – a brazil Romboli oldalán. Ugyanúgy Fucsovics Mártont is játékra szólítják a délután folyamán páros mérkőzésen, aki még hétfő este, a Sztefánosz Cicipász elleni mérkőzés után értékelt. 

A körülményekhez képest mindent kihoztam magamból, még annak ellenére is, hogy az első szettben volt labdám a játszmához. Azt nem sikerült kihasználnom, majd a továbbiakban egyre inkább elfogytam. 12 napig nem fogtam ütőt, szerdán kezdtem el edzeni itt Párizsban, és a sorsolásom is nagyon szerencsétlen volt, így ebben most ennyi volt. A csuklósérülésem ellenére egész jól játszottam, amely biztató a jövőre nézve, szeretném a második félévet sikeresen zárni, és már várom, hogy mehessek fűre edzeni, majd versenyezni, mert nagyon szeretem azt a borítást

– értékelt Fucsovics Márton, akinek ezúttal az első forduló jelentette a végállomást Párizsban. A magyar teniszező kedd délután párosban lesz érdekelt a finn Emil Ruusuvuori oldalán. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2024/05/28/roland-garros-2024-fucsovics-marton-udvardy-panna-nyilatkozatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …