2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Feladta magát a rendőrségen a családon belüli erőszakkal gyanúsított sportoló

Hirdetés

Feladta magát a rendőrségen a családon belüli erőszakkal gyanúsított sportoló

Az elfogatóparancsot március 7-én adták ki, a rendőrség pedig március 20-án kérte a nyilvánosság segítségét Sutton felkutatásához, írja a BBC az ESPN nyomán.

A flordia rendőrség most azt közölte, hogy őrizetbe vette a 29 éves Suttont, akit fojtogatással elkövetett testi sértés miatt kerestek. A bűncselekményt családon belül követte el, tették hozzá korábban.

A Lions a rendőrségi felhívás után azonnal kirúgta Suttont. A férfi ügyvédje azt mondta, hogy védence eredetileg március 25-én adta volna fel magát a tampai hatóságoknak, de pár napig még bujkált inkább.

„Miután hetekig kerülgette a bűnüldöző szerveket, ez a férfi végre meghozta a helyes döntést, és feladta magát” – mondta Chad Chronister seriff.

Hirdetés

A fojtogatással elkövetett családon belüli erőszak harmadfokú […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2024/04/01/csaladon-beluli-eroszak-fojtogatas-rendorseg-detroit-lions-nfl-cameron-sutton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …