2024. március 29., péntekMa Auguszta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2024.03.29. Auguszta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elkerülte egymást a Fradi és a Győr a női kézilabda BL elődöntőjében

Hirdetés

Elkerülte egymást a Fradi és a Győr a női kézilabda BL elődöntőjében

Kedd kora este kisorsolták a női Bajnokok Ligája Final4 elődöntőinek párosításait. A sorozat budapesti végjátéka történelmi lesz, ebben a lebonyolítási rendszerben ugyanis először fordul majd elő, hogy egy nemzet két csapattal képviselteti magát: a Győr mellett ugyanis a Ferencváros is bejutott a négyes döntőbe. Elek Gábor és Ambros Martín alakulata elkerülte egymást, így akár magyar házi döntőt is rendezhetnek majd június elején az MVM Dome-ban.

A magyar csapatok mellett a címvédő norvég Vipers Kristiansand, valamint a dán Esbjerg várta a keddi sorsolást.

A négy együttest egy-egy játékos képviselte az eseményen, a Fraditól Emily Bölk, az ETO-tól Sandra Toft személyesen volt jelen a Sport TV stúdiójában, míg az online térben a dánoktól az évekig a győrieket erősítő Nora Mörk, a sorozatban harmadik győzelmére hajtó norvégoktól pedig Jamina Roberts csatlakozott.

Hirdetés

Elsőként a Győr neve került elő, másodikként a Ferencvárosé, így biztossá vált, hogy a két magyar gárda elkerüli egymást az elődöntőben. A Rába-partiak végül a Viperst, míg az FTC az Esbjerget kapta.

Az elődöntő párosítása:

Győri Audi ETO KC – Vipers Kristiansand

FTC Rail Cargo Hungaria – Team Esbjerg

A sorsoláson résztvevő, későbbi főszereplők így kommentálták az elődöntőket.

Emily Bölk (FTC): „Már az óriási meglepetés és élmény a számunkra, hogy eljutottunk a négyes döntőbe, így az esélytelenek nyugalmával készülhetünk. Nekünk csak élvezni kell a játékot, de természetesen kellően felkészülnünk majd az Esbjergből. A dán csapatok általában rendkívül sokat futnak, magas játékosaik vannak, így kemény fizikai csatára számítok, de ha kellően nyugodtak tudunk maradni, akkor a Fradi-szurkolókkal a hátunk mögött készen állunk az újabb csodára!”

Nora Mörk (Eisberg): „Nagyon jó meccsre és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2023/05/09/noi-bajnokok-ligaja-final-four-negyes-donto-sorsolas-ferencvaros-gyor-vipers-esbjerg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még a jelenlegi eltiltása sem járt le, ismét bajban lehet Tonali

A hasonló okból kiszabott eltiltását töltő olasz válogatott középpályás így még nagyobb bajba kerülhet, ugyanis …