2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Dzsudzsák Balázsra műtét vár, kezét törte a Fradi legyőzése közben

Dzsudzsák Balázsra műtét vár, kezét törte a Fradi legyőzése közben

A Fradi-pályán a két csapat bajnokijának második félidejében mindössze négy perc alatt fordított a Loki, köszönhetően Dorian Babunszki duplájának. Az első találat a 63., a második a 67. percben esett. Utóbbit pedig olyan jól sikerült megünnepelni, hogy a gólöröm közben a közönség irányába iramodó csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs a csuklóját törte, amikor a reklámtáblákhoz érve megcsúszott, és elvágódott.

A játékost a 70. percben, rövid ápolást követően hordágyon hozták le, miközben a jobb karját igyekeztek rögzíteni. A DVSC hivatalos Facebook-oldala azóta megerősítette a gyanút, a futballistának nemcsak eltört a keze, de műteni is kell a csuklóját.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

– írja a debreceniek Facebook-oldala az idényben 30 bajnokin hat gólig és hat gólpasszig jutott középpályásnak címezve.A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/21/dzsudzsak-balazs-ferencvaros-dvsc-elcsuszas-eltort-kez/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jaramában írt autósport-történelmet Kiss Norbert „százados”

Csapatának beszámolója szerint a Révész Racing versenyzője – aki már a múlt héten bebiztosította ötödik …