2024. március 28., csütörtökMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2024.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csipes Tamara bombaformában, legyőzhetetlen volt Szolnokon

Hirdetés

Csipes Tamara bombaformában, legyőzhetetlen volt Szolnokon

Szombaton, a felnőtt női K–1 500 méter döntőjében Fojt Sára kapta el a legjobban a rajtot, nem sokkal később azonban Csipes Tamara vette át a vezetést – számolt be róla a magyar szövetség honlapján.

A kétszeres olimpiai bajnokra többen is próbáltak tapadni a szomszédos pályákon, de végül nagyjából fél hajóhossznyi előnnyel győzött. Mögötte az utolsó méterekig komoly küzdelem folyt a dobogós helyekért, másodikként a két héttel ezelőtti szegedi tájékoztató versenyt megnyerő Gazsó Alida Dóra, harmadikként pedig Fojt Sára csapott be.

Csipes Tamara szerint nagyon jól beosztott pályát ment, amelyen teljesen kihajtotta magát, a rajttól a célig végig fókuszált pályája volt.

„A tájékoztató verseny óta eltelt két hét nagyon sokat számított nekem, sikerült meggyógyulnom és az idő is sokkal jobb, ami nagyon sokat segít. Jelenleg úgy gondolom, hogy visszatértem ahhoz a formához, ami a dél-afrikai edzőtáborban megvolt és ez jó kiindulási pont. Egy teljesen új, fiatalokkal teli mezőny alakult ki most, ahol pozicionálnom kell magamat. Ez egy jó kezdet volt és elégedett vagyok a mai teljesítményemmel.”

Hirdetés

Vasárnap, a viadal második napján a női K–2 500 méter volt a slágerszám. Csipes azzal a Gazsóval alkotott párost, aki egyesben mögötte lett második, magabiztos győzelmükhöz nem is fért kétség. Az egység nagyon jó rajt után végig vezetett, mögöttük Fojt Sára és Pupp Noémi másodikként, a Hadvina Dóra, Rendessy Eszter egység pedig harmadikként csapott célba.

Csipes elmondta: még az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2023/05/22/csipes-tamara-noi-kajak-szolnok-valogato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas elismerés, Zalánki Gergő lett Európa legjobbja

A szervezet csütörtöki beszámolója szerint a végső sorrend a drukkerek (30 százalék) és a LEN-tagok, …