2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Aranyérmes a férfi kajaknégyes a párizsi olimpia tesztversenyén

Hirdetés

Aranyérmes a férfi kajaknégyes a párizsi olimpia tesztversenyén

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a hőmérséklet csütörtökön délelőtt is bőven 20 fok alatt maradt, a vízen pedig jobbos hátszél uralkodott. Középfutamokkal kezdődött a program, ezekből az első négy egység jutott be az aktuális versenyszám döntőjébe, amelyet nagyjából két órával később rendeztek.

A férfi kvartett a középfutamból harmadik helyen kvalifikálta magát a fináléba, amely ismét a várt szoros küzdelmet hozta. Az első rajtot ugyan visszalőtték, de az újraindítás nem zökkentette ki Nádasékat. Féltávnál az ausztrálok mögött a második helyen álltak, a hajrában viszont a spanyolokkal harcoltak az aranyért. Két és fél tizedmásodperc döntött a magyarok javára, akik így a duisburgi világbajnoki ezüstérem és a négy megszerzett kvóta után egy előolimpiai győzelemmel térhetnek majd haza.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2023/08/31/aranyermes-a-ferfi-kajaknegyes-a-parizsi-olimpia-tesztversenyen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …