2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A veszprémi szurkolótábor rászámolta a tízet a Szegedre a bajnoki döntőn

Hirdetés

A veszprémi szurkolótábor rászámolta a tízet a Szegedre a bajnoki döntőn

A Veszprém lépett pályára egyértelmű esélyesként, ugyanis a 2024/2025-ös szezonban már ötször mérkőzött meg a Tisza-parti alakulattal, amelyből négyszer magabiztosan győzött – kétszer az élvonalbeli bajnokságban, és ugyanennyiszer a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A múlt hét vasárnapi Magyar Kupa-döntőben viszont végig kiélezett mérkőzésen, csupán három góllal bizonyultak jobbnak a bakonyiak. 

Igen messzire kell visszatekinteni egy szegedi győzelemre, ugyanis éppen egy évvel ezelőtt, a bajnoki rangadó első felvonásán győzött (31–25), a következő két mérkőzést azonban Momir Ilicsék nyerték, így a cím végül a bakonyiaké lett, amelyet két, sorozatban elveszített döntő után hódítottak vissza riválisuktól. 

Ahogy szinte minden mérkőzésen, már az első percekben meglépett a Veszprém, Nedim Remili találata már a három gólos fórt jelentette számára (5–2). Azonban hamar szünetre kényszerültek a csapatok: a szegediek irányítója, Dean Bombac az állcsontjára kapott ütés miatt percekig eszméletlenül a földön feküdt. Végül magához tért a szlovén, lesegítették a pályáról, progresszív büntetés nélkül folytatódhatott a mérkőzés – a későbbiekben viszont kiderült, hogy agyrázkódás gyanúja miatt kórházi ápolásra szorult.

Hirdetés

De ismét nem ment sokáig a játék, Kárpáti kénytelen volt már a kilencedik percben időt kérni, ugyanis újabb két gólt kapott csapata, így már öttel vezettek a piros mezesek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/05/24/magyar-bajnoksag-bajnoki-rangado-veszprem-szeged-elso-merkozes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …