2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A vasárnap este történtekhez képest a Miami Vice szelíd lányregény

Hirdetés

A vasárnap este történtekhez képest a Miami Vice szelíd lányregény

Nem véletlenül nyilatkozta a minap Eric Spoelstra, a Miami vezetőedzője, hogy a play-in a legjobb dolog az elmúlt tíz évben, amit az NBA nagyokosai kitaláltak. Merthogy a floridai csapat éppen a play-inből, vagyis az osztályozóból jutott be a rájátszásba, ahol nyolcadik kiemeltként megállíthatatlanul szárnyal. Előbb 4–1 az alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks, majd 42 a New York Knicks ellen. Most pedig már 30-ra vezet a Heat a konferenciadöntőben a tavalyi finalista Boston Celtics ellen. És, mint jól tudjuk, 30-s hátrányból még egyetlen csapat sem tudott fordítani a ligában.

Két bostoni siker után vasárnap hazai pályán parádézott a Heat, méghozzá a TNT fantasztikus kommentátori csapata, Ernie Johnson anchor (azaz vezető riporter), Shaquille O’Neal, Kenny Smith és Charles Barkley szeme láttára, a nézőtéren egy elkerített karámban dolgozó sztároktól karnyújtásnyi távolságra. (Shaq 2006-ban bajnokságot nyert a Heattel, majd 2011-ben Bostonban fejezte be pályafutását.)

Ha valami bebizonyosodott ezen a meccsen, az az, hogy a Heat két bostoni győzelme nem volt véletlen. Otthon, a Kaseya Center 20 088 nézője, telt ház előtt 128102-re kivasalta a szánalmas benyomást keltő ellenfelet, amely a harmadik negyed közepére feladta a meccset. Persze mit is lehetne tenni, amikor az ellenfél 9160-ra vezet?!

Hirdetés

Semmit, legfeljebb bedobni a törülközőt. Ez is történt, a negyedik negyedben már a cserék cseréi voltak a pályán. Ha már Miamiban vagyunk, talán még emlékszünk a Miami Vice című krimisorozatra Don Johnsonnal, ami arról híresült el, hogy korábban nem látott erőszakos jelenetek voltak benne.

Nos, a Heat vasárnap esti teljesítményének megtekintését is csak az erős idegzetű Celtics-drukkereknek ajánljuk…

A Heatnek minden összejött ezen az estén. Duncan Robinsonék 54,3 százalékkal dobták a triplákat (19/35), hatan értek el két számjegyű pontszámot, egy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/22/miami-heat-miami-vice-boston-celtics-128-102-nba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferencvárosi csoda képekben

Ferencvárosi csoda képekben

Fotó: Németh Kata / Index Hirdetés Fotó: Kaszás Tamás / Index Fotó: Kaszás Tamás / …