2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Tottenham hajrában szerzett góllal tartotta életben BL-reményeit, és ejtette ki a Burnley-t

Hirdetés

A Tottenham hajrában szerzett góllal tartotta életben BL-reményeit, és ejtette ki a Burnley-t

Még mindig életben vannak a Tottenham azon reményei, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulhasson a csapat. A londoni együttes nagyon fontos győzelmet aratott a Burnley ellen, 2–1-re nyertek Ange Postecoglu tanítványai, így két fordulóval a bajnokság vége előtt négy pont a hátrányuk a negyedik, BL-indulást érő helyen álló Aston Villával szemben. 

GettyImages-2152476474

Fotó: Getty Images

A szombat délutáni mérkőzésen meglepetésre a Burnley került előnybe, a 25. percben Bruun Larsen volt eredményes, de Pedro Porro néhány perccel később egyenlített. A második félidőben egyértelmű mezőnyfölényben futballozott a Tottenham, de az újabb gól nem akart összejönni. Végül Van de Ven törte meg a jeget a 82. percben, James Maddison passzából lőtt a kapu bal oldalába, amely a győztes találatnak bizonyult. 

Ezzel a Burnley matematikailag kiesett az élvonalból. 

Hirdetés

A játéknap további mérkőzésein a magyar válogatott Kerkez Milost eltiltás miatt nélkülöző Bournemouth hazai pályán kapott ki a Brentfordtól, miközben a Newcastle szintén saját közönsége előtt játszott döntetlent a Brighton ellen. Mint arról beszámoltunk korábban, a bajnoki címre esélyes

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/11/premier-league-bournemouth-brentford-tottenham-burnley-37.-fordulo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …