2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A jövő sztárjai Magyarországon, kezdődik az Európa-bajnokság

Hirdetés

A jövő sztárjai Magyarországon, kezdődik az Európa-bajnokság

A Belvon Attila által irányított házigazda csapat sorrendben a walesi, a lengyel és az ír válogatott ellen lép pályára a csoportkörben. A szakember munkáját több sérülés is nehezítette, így csak az utolsó pillanatban tudott keretet hirdetni.

Annak örülök, hogy szombat óta mindenki teljes értékű edzésmunkát végez, bízom benne, hogy újabb sérülések már nem nehezítik meg a dolgunkat a torna során. Szerdai ellenfelünk, a walesi válogatott remek játékerőt képvisel, de megvan a tervünk a mérkőzésre, igyekeztünk felkészülni minden eshetőségre. Azt várom, hogy nagyon kiegyensúlyozott lesz a csoportunk, minden gólnak nagy jelentősége lehet, ezért is fontos a jó rajt. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük az első akadályt

– mondta az MLSZ honlapjának Belvon Attila.

A kontinensviadal küzdelmeit négy négycsapatos csoportban bonyolítják le, mindegyik kvartettből az első kettő jut a negyeddöntőbe. A legjobb négy közé kerülő válogatottak biztosítják helyüket a november 10. és december 2. között sorra kerülő világbajnokságra. Hozzájuk ötödikként csatlakozik az a csapat, amely az elveszített negyeddöntő után megnyeri a helyosztót. Ezen az összecsapáson a csoportkörben legjobban szerepelt két negyeddöntős vesztes találkozik majd egymással.

Hirdetés

A vb-nek egyelőre nincs házigazdája, Perutól ugyanis áprilisban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/16/u-17es-labdarugo-europa-bajnoksag-felvezetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vihar miatt csúszott a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzése

Vihar miatt csúszott a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzése

A szerb fővárosban az első két találkozót, a Barceloneta–Jug Dubrovnik (11–9) és a Novi Beograd–Olympiakosz …