2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A futballtörténelem legnagyobb szenzációját szerezte, most felhagy az edzősködéssel

Hirdetés

A futballtörténelem legnagyobb szenzációját szerezte, most felhagy az edzősködéssel

Utolsó mérkőzése a Serie A zárófordulójában csütörtök este lejátszott Cagliari–Fiorentina-összecsapás volt, amelyet a konferencialiga döntőjére készülő vendégek 102. percben értékesített büntetővel 3–2-re nyertek meg úgy, hogy a 89. percben egyenlítettek. Ranierit a szurkolók kitörő ovációval fogadták, a játékosai pedig sorfalat álltak neki.

„Mindennek van kezdete és vége. Álomszerű, hogy ott zárom be a kört, ahol elindítottam” – mondta újságíróknak a labdarúgástól 37 év edzősködés után elszakadó szakember, aki 1988-tól 1991-ig már volt a Cagliari edzője. 

Ranieri Olaszországban irányította többek között a Juventust, az AS Romát és az Internazionalét, Angliában a Chelsea-t, a Fulhamet és a Watfordot, Spanyolországban pedig a Valenciát és az Atlético Madridot.

Hirdetés

A szerencse nem hullik csak úgy az öledbe, keresni kell. Én szerencsés voltam: labdarúgó akartam lenni, sikerült, aztán 30 évesen megpróbáltam megérteni, hogy értem-e a futballt, megpróbáltam, és sikerült. Játékosként nem voltam nagy bajnok, de edzőként nagyon jól szórakoztam. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/24/visszavonulas-claudio-ranieri-premier-league/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meglepetés meglepetés hátán: Szlovákia ellen a világ legjobb karmestere is tehetetlen volt

„Ha egészséges, nincs nála jobb karmester a világon. Bármelyik válogatottban bérelt helye lenne.” Ezt nem …