2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sikersztorik kerültek a Játékszín műsorába

Hirdetés

Sikersztorik kerültek a Játékszín műsorába

Bank Tamás igazgató 2024. május 22-én jelentette be a következő szezon újdonságait: a 2024/2025-ös évadban két magyarországi bemutatót és egy ősbemutatót tartanak.

Október 12-én láthatja először a közönség A lány a vonaton című adaptációt. A Paula Hawkins regénye és a DreamWorks-film alapján készülő színpadi változatot Horgas Ádám rendezi, a főbb szerepeket Lévay Viktória, Simon Kornél és Fehér Tibor alakítja.

Hazánkban ugyancsak először, december 7-én kerül színre Dan Brown A Da Vinci-kód című sikerkönyve alapján íródott, azonos című színpadi adaptáció Kolovratnik Krisztián, Gubik Petra, Makranczi Zalán és Szerednyey Béla főszereplésével, Szente Vajk rendezésében – ez az adaptáció lesz a magánszínház ötvenedik, jubileumi premierje.

Hirdetés

A harmadik bemutatót szintén Szente Vajk rendezi, azonban szerzőként is jegyzi. A Menopauza sikere után egy újabb tabudöntögető produkció érkezik, bár ezúttal férfiakról, de nem csak férfiaknak. A négy főszerepet Nagy Sándor, Kolovratnik Krisztián, Csonka András és Feke Pál játssza.

Hamarosan zárul a szezon

A 2023/2024-es szezont június 12-én társulati üléssel zárja hivatalosan a Játékszín, az utolsó színháztermi előadást június 24-én játsszák, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/22/jatekszin-musor-film-lany-a-vonaton-a-da-vinci-kod-menopauza-bemutato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …