2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mintha Walt Disney-t távozott volna, Mikulás Ferenc elköszön

Hirdetés

Mintha Walt Disney-t távozott volna, Mikulás Ferenc elköszön

Mostanában sokszor hallhattuk, olvashattuk Mikulás Ferenc és a Kecskemétfilm nevét, ugyanis a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában szerepeltek egy egész alkotással. Igaz, nem önálló alkotás volt A legértékesebb áru, a stúdió a francia rendező, Michel Hazanavicius megbízásából működött közre az animációs film megszületésében. 

Ahogy az Indexnek is nyilatkozott Mikulás Ferenc, 53 évig állt a kecskeméti műhely élén, de most úgy döntött, 2024. június 1-től átadja a stafétát – írta meg a Hírös.hu.

Még bírta volna, de..

Mikulás Ferenc elmondta, nagyon büszke arra, amit a kollégáival, az általa kinevelt munkatársaival létrehozott. És a közönség oldaláról mi is nagyon hálásak lehetünk a Magyar népmesék, a Mesék Mátyás királyról és a Mondák a magyar történelemből sorozatért, vagy a Toldi egész estés rajzfilmért.

Hogy miért a változás? 

Hirdetés

Fizikailag és szellemileg most sem érzem, hogy nekem abba kellene hagynom. Gondolatban továbbra is én viszem a stúdiót. Arra viszont gondolnom kellett, hogy ha azt szeretném, hogy sima legyen az átmenet, akkor időben kell átadni az ügyvezetői feladatokat. De csakis úgy, hogy tudjak segíteni annak, aki ezt átveszi tőlem. Így június […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/30/kecskemetfilm-mikulas-ferenc-ban-janos-animacio-rajzfilm/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újra feltűntek a rejtélyes tárgyak a világ számos pontján, a hatóságok tanácstalanok

A frissen talált objektumról a Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) számolt be közösségimédia-oldalán. „Sok …