2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Márkó és Barna Síkideg ÉLŐBEN – Tapsoljuk vissza a pilótát!

Márkó és Barna Síkideg ÉLŐBEN – Tapsoljuk vissza a pilótát!

Márkó és Barna az ikonikus Facebook-idegeskedés rovattal indítottak. Márkót egy olyan poszt húzta fel, amiben valaki kiadó lakást keres három személynek.

Meséljetek – írja a posztoló, Márkó szerint pedig csupán a következő információkat felejtette ki: mekkora lakást keres, mikortól, mennyi időre, mennyiért és hol.

Barna egy klasszikus „cserebereposztot” hozott, amiben valaki cserélésre kínál például egy félig használt aeroszolos dezodort, és a képen bejelölte, hogy meddig van. Barna szerint biztosan valamilyen szuperképessége van az illetőnek, hogy átlát az alumíniumpalackon.

A fiúk kivannak azokon az embereken is, akik a zenekar pólójában mennek az együttes koncertjére. Márkó megítélése szerint persze ennél már csak az a rosszabb, amikor valaki a kisgyerekére adja a logózott pólót. Az ilyen ember ipari fülvédőt is ad szerencsétlen gyerekre, de mindenkinek világos, hogy szegény kisbaba nem élvezi a koncertet. Barna szerint ez éppolyan, mint szerencsétlen kutyákat elrángatni kocsmákba és bulikba. Hajnali négyig túráztatják szegény állatokat az ilyen gazdák, miközben egyértelmű, hogy a kutya szenved, álmos, és mindenki felbukik benne. Ráadásul az a négy óra kutyaórában ennek legalább a négyszerese.

Különkiadás élőben – mindenről is

Barna ezen a héten a múzeumokon húzta fel magát. Alapvetően a bejáratot két G. I. Joe-minőségű nyugdíjas őrzi, hogy az ember véletlenül se szökhessen be megnézni az egyiptomi szarkofágokat. Bent azonban teljes a káosz. A kiírások ellenére mindenki fotózza a képeket, vagy csak hanyagul megállnak az egyik kép előtt, hátha véletlenül a haverjuk lefotózza […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/05/27/marko-es-barna-sikideg-podcast-kulonkiadas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ex-CIA-elemző az Indexnek: Magyarországot krízis idején mindig magára hagyják

Ex-CIA-elemző az Indexnek: Magyarországot krízis idején mindig magára hagyják

Mára a legtöbb ember hozzászokott ahhoz, hogy a zsebében lapuló apró, vékony, téglatest alakú szerkezet segítségével szinte …