2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Legyilkolták egymás szerelmét, hogy együtt lehessenek

Hirdetés

Legyilkolták egymás szerelmét, hogy együtt lehessenek

Új, véresen romantikus dallal érkezett Geszti Péter és Péterfy Bori. A szokatlan páros még sosem dolgozott együtt korábban, ez a szám pedig remek indítás, mivel egyfajta ösztönös kompozíció az övék. Az énekesnő vokáljai remekül passzolnak az ország egyik legismertebb rapperének mainstream hangzásához, az a pimaszság pedig, ami mindkettejükben megvan, csak erősíti a másikat.

Igazi nyárindító

Noha a dal zeneisége alapvetően alter popos, nyári sláger szagú, leginkább a Geszti Péterre jellemző, rádióbarát hangzás és a Péterfy Borit idéző, némi elvont érzet szüli meg a sajátos végeredményt. Nagy zenei újítás nem történik a számban, de célját, hogy a szeretet függésének témáját körbejárja, miközben egy táncolható, nyárindító dalként álljon helyt, teljesen betölti.

Nehéz elengedni

A dalhoz videoklip is készült, ami LeHo Legacy keze munkáját dicséri. Az abszurd, éles kontrasztokkal és játékos elemekkel tarkított sztori kriminek indul, bár a fordulatokat elővetíti, ennek ellenére szórakoztató jellegét nem veszti el.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2024/05/31/geszti-peter-peterfy-bori-stenk-dal-beled-szerettem-ez-van/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …