2023. május 31., szerdaMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kiderült, mi okozta Tina Turner halálát

Hirdetés

Kiderült, mi okozta Tina Turner halálát

Természetes okokból halt meg Tina Turner Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas énekesnő, miután veseátültetése mellett éveken át küzdött vastagbélrákkal és magas vérnyomással – erősítették meg a DailyMailnek az énekesnő képviselői.

Ahogy az Index is beszámolt róla, Tina Turner, a rock ’n’ roll királynője az 1980-as években vált az egyik legnagyobb sztárrá. Hosszan tartó betegség után 83 éves korában halt meg. Az elmúlt években a legendás énekesnő egészségügyi állapota megromlott. 2016-ban bélrákot diagnosztizáltak nála, 2017-ben pedig veseátültetésen esett át.

Az öngyilkosságot is fontolgatta az énekesnő

Tina Turner 2016-ban vallotta be könyvében, hogy fontolgatta az öngyilkosságot, mielőtt férje, Erwin Bach felajánlotta neki a veséjét.

Az énekesnő komolyan elgondolkodott az aktív eutanázia, azaz az asszisztált, orvosi körülmények között végrehajtott öngyilkosság lehetőségén. Svájcban az Exit nevű, ezzel foglalkozó szervezetbe is belépett, mielőtt megérkezett férje felajánlása.

Hirdetés

Az életrajzi könyv szerint nem ez lett volna az első öngyilkossági kísérlete. 1962-től 1978-ig tartó házassága Ike Turner zenésszel annyira rossz volt, hogy a férfi bántalmazásai és a sikerrel járó stressz miatt Turner öngyilkosságot kísérelt meg:  ötven altatót vett be. 

Az énekesnő két hónappal a halála előtt egy komor hangvételű <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/05/25/tina-turner-halala-oka-megemlekezes-viragok-mecsesek-svajc-zurich-veseatultetes-rak-vernyomas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gioconda Belli, hazájából kitagadott író kapta a Zsófia királyné-díjat

Gioconda Belli, hazájából kitagadott író kapta a Zsófia királyné-díjat

A feminista és erotikus hangvételű munkáiról ismert Gioconda Belli nicaraguai költő, író nyerte idén a …